Inbound og ABM specialister, der hjælper B2B SaaS virksomheder med at vokse.

Få hjælp fra erfarne SaaS-marketing professionelle med erfaring fra roller som specialister og marketingchefer på kundesiden i startups og scale ups.

Analyse, strategi og målrettede kunderejser

Vi gennemgår og analyserer jeres kunde- og markedsdata samt definerer strategien og kunderejsen på en workshop, hvorefter vi udarbejder en køreplan for jeres markedsføring.

Vækstmotor til SaaS

Inbound marketing og account baseret marketing er nogle af vores absolutte kernekompetencer. Vi bygger en stærk vækstmotor, der sikrer en målrettet eksekvering af kunderejsen på tværs af alle jeres kanaler samt korrekt lead management og rapportering.

Vil du vide mere?

Så ring til os herunder.

Vi hjælper bl.a.

“Vores samarbejde med Formula X har været strategisk stærkt og vi har i løbet af vores samarbejde fået markant flere kvalificerede leads og nye kunder. Formula X har leveret over forventning, altid til tiden og vi var aldrig selv nået i mål uden Formula X. Vi glæder os til at se SOCweld vækste meget mere i fremtiden.”

Jesper Vig Thomasen

Head of Sales | SOCWeld

Om os

Gennemtestede frameworks til SaaS-virksomheder.

Formula X er opstået med baggrund i SaaS. Derfor er vores frameworks gennemtestet på både større og mindre SaaS virksomheder, hvilket sikrer dig mest mulig værdi for pengene. 

Hos Formula X møder du ikke  klassiske marketingkonsulenter, men erfarne B2B-marketing nørder, med praktisk erfaring fra kundesiden. Derfor forstår vi jeres typiske udfordringer indefra og kan hjælpe jer med at komme hurtigere fra A-Z.

Hvad siger andre om Formula X?

Formula X er en glimrende sparringspartner, der hurtigt forstår B2B problemstillinger og yder værdiskabende og kvalificeret rådgivning, sparring og eksekvering inden for digital markedsføring.

– Kristine Andersen, CRO, Zylinc 

Since 2005

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua et enim

Hvad siger vores kunder?

Hos Formula X bliver tingene ikke pakket ind eller skjult i buzzwords. Det er befriende med en samarbejdspartner, vi kan tale direkte og konkret med uden så meget bullshit, unødvendige powerpoint slides og for meget dansen om den varme grød. Ærligt, konkret og ligetil.

Morten Rosenberg Head of Marketing, Konsolidator

Formula X er en glimrende sparringspartner, der hurtigt forstår B2B problemstillinger og yder værdiskabende og kvalificeret rådgivning, sparring og eksekvering inden for digital markedsføring.

Kristine Andersen Chief Revenue Officer, Zylinc

Jeg vil klart anbefale Formula X til alle, der vil arbejde målrettet med B2B og skabe vækst vha. account fokuseret markedsføring

Paola Fraga CEO , Zenfit

Vores samarbejde med Formula X har været strategisk stærkt og vi har i løbet af vores samarbejde fået markant flere kvalificerede leads og nye kunder. Formula X har leveret over forventning, altid til tiden og vi var aldrig selv nået i mål uden Formula X. Vi glæder os til at se SOCweld vækste meget mere i fremtiden.

Jesper Vig Thomasen Head of Sales | SOCWeld, en del af Stage One Computing

Jeg har tidligere samarbejdet med Leonard og vil helt klart anbefale Formula X til arbejdet med den digitale kunderejse og Hubspot, da du får en pålidelig og dygtig samarbejdspartner, som ikke fylder dig med salgsgas

Giorgio Malvermi Content Creator, Zuuvi
Framework

Formula X metoden

Vores metoder har fuld fokus på at skabe en effektiv marketing funnel vha. af de 4 byggesten:

– Analyse & Strategi
– Fundament
– Vækstmotor
– Leadgenerering

Analyse & strategi

Vi gennemgår og analyserer jeres data, kunder og marked samt definerer strategien og kunderejsen.

Fundament

Vi bygger fundamentet til at eksekvere strategien og kunderejsen. Vi kan bl.a. hjælpe jer med design, content, landingpages og opsætning af teknologier.

Vækstmotor

Vi bygger en “always-on” vækstmotor til jer, som sikrer fuld eksekvering af kunderejsen gennem distribution af content på de rette kanaler samt korrekt leadopsamling og marketing automation.

Lead generering

Vores specialister laver leadgenerering vha. performance marketing og content samt sørger for rapportering til ledelsen.

Har ovenstående fanget din interesse? Så kontakt os herunder

Perfect Solutions For Your Business

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo